Doki Fun Festival

Doki Fun Festival. Een initiatief van KSA Limburg. Voor alle KSA'ers onder de 12 jaar organiseren zij een 'speel- en doefestival'. Ze beloven ons een onvergetelijke dag boordevol plezier. En of het een onvergetelijke dag was! :)

We vertrokken al vroeg in de ochtend met onze super hippe privébus richting Neerpelt. Na een uur met elkaar bijkletsen in de bus waren we eindelijk aangekomen op het DOKI FUN FESTIVAL.
De bus had ons verkeerd afgezet hierdoor moesten we de weg vragen aan de man die zijn portefeuille was vergeten in de auto. De verstrooide man stuurde ons per ongeluk de foute kant op, wat een gekkie toch! Maar omdat de leidsters een volledig uitgerust GPS-systeem in hun hoofd hebben, geraakten we vlot bij de ingang. We moesten door een grote poort gaan en daar begon de magie!

Voormiddag trokken we het bos in voor enkele leuke activiteiten. De kwiks moesten het opnemen tegen jongens van KSA Tongerlo. Er waren verschillende opdrachten: een parcours afleggen, hangen aan een broek, vooruit gesleept worden op een werfzak, staartje trekken, propjes schieten op een boom, tennisballen katapulteren met een fietsband... En ga zo maar door.

's Middags picknickten we gezellig samen met de roodkapjes. We deden energie op voor een hele namiddag spelen. Het terrein stond vol verschillende speeltuigen. Je kon er springen op de springkastelen, met een vlot op het water, een beek over gaan langs een touwenparcours, je eigen pet of button ontwerpen, een tattoo laten zetten, de clown uithangen op de circustuigen en nog veel meer!

Kortom het was een onvergetelijke dag!

Ban: 
Roodkapjes
Kwiks