Paaskamp

 RDK paaskampinterieur paaskamp

 

Paaskamp : Wat moeten jullie weten????       => GAAT DOOR VAN Dinsdag 9 april 2019 tot 12 april 2019

Wat? Paaskamp?!

Inderdaad, wij organiseren elk jaar een paaskamp. Dit is een periode van vier dagen waar we in een gebouw op kamp gaan. Dit altijd in de eerste week van de paasvakantie.

Nu wat gebeurt er zo tijdens een paaskamp? Gedurende deze vier dagen kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes van de KSA hele leuke spelletjes spelen en nieuwe dingen ontdekken. Er staat dus een heus avontuur op je te wachten als je meegaat op paaskamp. Jullie leiding is er natuurlijk ook bij, zij zorgen ervoor dat jullie nieuwe spelletjes en activiteiten spelen, die op een gewone zaterdag misschien niet mogelijk zijn.

Kortom, je leeft er 4 dagen samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes. Jullie worden wakker samen, eten samen en maken dolle pret natuurlijk!!

Waarom?

Paaskamp is er eigenlijk om jullie warm te krijgen en klaar te stomen voor ons groot kamp in de zomer. Het is natuurlijk niet hetzelfde als in tenten slapen, maar toch al een mooi begin voor zij die misschien nog een beetje twijfelen.

Voor de nieuwste jongens en meisjes is het een ideale kans om eens te ontdekken hoe zo’n kamp in elkaar zit en hoe een dag op kamp er eigenlijk uitziet.

Wie?

Paaskamp is er voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar. Dat zijn dus de Piepers, Roodkapjes, Jongknapen en Kwiks.

Wanneer?

Dit jaar zal het paaskamp doorgaan van dinsdag 3 april tot vrijdag 6 april. Jullie worden dinsdag verwachten omstreeks 15u in de namiddag en helaas gaan jullie vrijdag 7 april al naar huis om 11u in de ochtend.

Waar?

Het paaskamp gaat dit jaar terug door op onze oude, vertrouwde locatie. Namelijk de Kariboe in Meeuwen-Gruitrode. De Kariboe is een heel mooi en groot huis met vele kamers, een groot grasveld waar we zelfs een kampvuur mogen maken, een mooi bos en zelfs een cinemakamer. Als je nieuwsgierig bent en je wilt nu al een kijkje nemen, kan dat via deze link http://www.bivakhuis-kariboe.be/het-bivakhuis . Wij zijn alvast heel blij dat we hier terug naar toe gaan. 

Hoe? 

Hoe blijven we daar slapen? Ja we blijven inderdaad slapen daar. Er zijn leuke stapelbedden voorzien en elke groep slaapt in een andere kamer. Zeker geen jongens en meisjes samen natuurlijk. En de leiding die slaapt in de zelfde gang en houdt steeds een oogje in het zeil. Jullie moeten dus enkel een hoeslaken, kussen en slaapzak mee.

Hoe eten we daar? We hebben een hele goede en leuke keukenploeg die daar voor ons kookt en elke dag lekker eten voorziet. 

Wat kost dat zo'n paaskamp? 

Wel voor 3 nachten slapen en 4 dagen spelen en lekker eten, vragen we 50 euro. Dat is een klein bedrag voor heel veel plezier en leuke momenten. Jullie kunnen overigens bij jullie mutualiteit documenten aanvragen om een deel terugbetaald te krijgen, dan is het nog minder. Op onze site is er ook een link naar de beschikbare documenten http://www.stjan.be/terugbetaling

Wij kunnen alvast niet wachten tot de paasvakantie om jullie daar te zien.