Jongknapen

sporten met Bond , James Bond . 12/11/16

Wat een activiteit . We hebben voor het eerst een Wereld oorlog gespeeld samen met de Piepers. sommigen onder jullie waren niet zo handig met kaarten maar de vlag pikken kunnen ze wel . Deze gabbers zijn top soldaten . Ze hebben 74 punten kunnen maken maar helaas had het andere team ook 74 punten . Maar voor enthousiasme en groeps feeling winnen ze wel . En omdat jullie kanjers van soldaten waren kregen jullie effe rust om de speeltuin van de motto te ontdekken . Hopenlijk zien we deze soldaten volgende keer terug waar ze hun gok kwaliteiten moeten gebruiken .

Tags: 

Knutselen voor Carnaval

Het was weer eens die tijd van het jaar... exact 1 week voor carnaval begint iedereen binnen deze fijne jeugdbeweging zenuwachtig te knutselen voor carnaval. Iedereen behalve de jongknapen dan toch. Zij maakten er deze keer een rustige activiteit van. Op ons duizendste gemakje begonnen we aan het knutselen van onze legerhelmen. Dit deden we met een ballon en met behulp van krantenpapier en knutsellijm. Het resultaat hiervan moeten we nog afwachten natuurlijk. Na het maken van deze kunstwerken gingen we verder met het ontwerpen van onze eigen leger/camouflage t-shirts.

Tags: 

Pyjama-party

WAAAAW, wat een feestje was me dat seg. Ik ben er nu pas van bekomen. We kwamen met zijn allen aan in onze pyjama (dit was puik gedaan door onze jongknapen). Onwetend wat hen te wachten stond, werden onze lieve jongens naar het lokaal geleid. Dit lokaal was helemaal ingericht naar de wensen van een echte partyzone. Er stond een dj-installatie in de hoek, er was een tafel vol met frisdrank en chips. Om dan nog maar te zwijgen over de rest van de ruimte. We hadden een : Twister-mat, een 'Just Dance'-zone, er was een videogame hoek en natuurlijk ook een kussengevecht-arena.

Tags: 

Sinterklaas activiteit

Dit weekend is de Sint bij ons langsgekomen!
Eerst hadden we de pieten gezien. Ze hadden een grap uitgehaald met de Sint, maar dat was een fout afgelopen. Ze hadden het snoep verstopt, maar konden het niet meer terugvinden. De Sint was natuurlijk heel kwaad. De pieten vroegen of wij hen konden helpen. Eerst waren we niet zo overtuigend want we waren stiekem wat boos op de pieten. Maar ze zeiden dat ze ons echt nodig hadden om het vertrouwen van de Sint terug te winnen. En zo gingen we samen met de pieten op pad.