Mega Bosspel

Wat een bosspel was me dat seg. We waren deze zaterdag niet alleen in het bos, nee nee...ook de Piepers, de Knapen en de mooie roodkapjesprinsessen. Samen waren we in totaal met 30 kinderen en 8 leiders en leidsters. we speelden eerst superleuk met z'n allen verstoppertje, iedereen werd gevonden (gelukkig maar). Ons verstoppertje was natuurlijk de beste opwarmer voor aan ons bosspel te beginnen. Elk van jullie kreeg een ballon rond je enkel. Deze moesten jullie zolang mogelijk bijhouden. dit verliep voor sommigen heel goed. Anderen waren hun dierbare ballon al meteen kwijt, deze kregen wel een nieuwe. Het was de bedoeling dat jullie ook een ballon van iemand anders kapotmaakte. Onze knaap Thierry zag dit als een kans om een tak te pakken en alle ballonnen door te prikken. Slim gezien.

Nadat dit spel gespeeld was, liepen we (door de modder natuurlijk) naar een vreemd stuk gras. Lea bleef zeggen dat het een veld was, maar we geloofden er niets van. Leugens.
In dit veld, dat bijzonder modderig was, speelden we Rotte Eieren. een klassieker onder de Ksa spelletjes. We sloten ons bosspel af met Dikke Bertha. Dit vonden we allemaal fijn. Lea en Tim waren dikke Bertha en Bertho van dienst. Alle kindjes hadden schrik.

Na een fijne, modderige wandeling naar de lokalen, kwamen we lekker vuil aan, missie geslaagd.

Met dank aan leidster Lea voor haar leuke ideeën en aan Dash voor het wassen van de vuile kleren

Verslag door Verslagman

Ban: 
Piepjongknapen
Jongknapen
Knapen
Roodkapjes